0


OVER BHODIHet BHODI concept is in 2015 ontstaan met de gedachte om iets terug te willen doen voor de medemens. In onze samenleving heeft helaas niet iedereen dezelfde kansen. Zo is er een groot verschil tussen arm en rijk, gezond en ziek, cultuur en geloof of man en vrouw.

Toch is het in het belang van ons allemaal om zo liefdevol mogelijk met elkaar samen te leven. Niet gezegd dat dit altijd makkelijk is, maar belangrijk genoeg om ons steentje daarin bij te willen dragen.

Deze visie resulteerde in het opzetten van een goed doel, maar dan wel één waarvan iedereen profijt zal hebben.BEKIJK ONZE VIDEO VAN TANZANIAWIN - WINMet BHODI willen wij ons op een unieke manier onderscheiden door transparant te zijn. Maandelijks ontvang je als member een op naam ingesproken bedankvideo vanuit Tanzania, waarmee wij onze dank uitspreken voor je deelname.

Naast dit unicum doen wij graag iets terug voor onze members. In samenwerking met verschillende ondernemers, bieden wij hoge kortingen aan op het gehele assortiment op bhodi.com.

Het doel van BHODI is een win-win situatie creëren voor iedereen : de schoolkinderen worden ondersteund met dagelijkse maaltijden en de leraren ontvangen een vergoeding. Als member draag je bij aan deze mooie ontwikkelingen en geniet je van de beste deals op bhodi.com.